Transportainer in Delft is zowel de leverancier als de producent van Transportainer bedrijfswageninrichting van eenvoudige inbouwmodules tot maatoplossingen Build Dog - Transportainer Bedrijfswageninrichting

Zoekt u een all-in-one oplossing voor elke klus?

De Build-Dog® is een multifunctionele mobiele werktafel, welke zich uitstekend leent om in uw bedrijfswagen te worden meegenomen naar de klus. De Build-dog is zó ontworpen dat u in één keer al uw meest gebruikte gereedschap kunt meenemen naar de werkplek.

Op locatie kan de Build-Dog eenvoudig worden opgebouwd tot een werkbank met vele functionaliteiten. Door diverse accessoires zijn de toepassingsmogelijkheden verder uit te breiden.

Tevens is de Build-Dog in een handomdraai om te bouwen tot een onderstel voor een afkortzaag.

Het geheel is zó ontworpen dat het compatibel is met accessoires van Walko en machines en accessoires van Festool.

De voordelen op een rijtje

  • Mobiel, kan meegenomen worden in de bedrijfswagen
  • Compact
  • Robuust uitgevoerd
  • Alles bij de hand
  • Veelzijdig
  • Vele accessoires
  • Compatibel met Festool & Walko-Tools

De drie opstellingen in beeld!

Afkortzaag opstelling

De Build-Dog is op te bouwen als onderstel voor een middelgrote afkort-zaagmachine. Door de werkbladen aan de korte zijde te monteren ontstaat er een smalle langwerpige ondersteuning voor uw materiaal bij gebruik van een afkortzaag.

Als u gebruik maakt van de KAPEX KS 60 afkortzaag, hebben we optioneel een speciale adapter waarmee deze op een degelijke en veilige manier op de tafel geplaatst kan worden. De bijbehorende ondersteuningsrollen zorgen voor perfecte geleiding, op de juiste hoogte, van de materialen.

 Transport opstelling

De Build-dog is compact en eenvoudig te transporteren door de robuuste wielen. De Build-Dog beschikt over een viertal kunststof laden die gezamenlijk plaats bieden aan een viertal Systainer-koffers. De indeling is vast en afgestemd op het gemiddelde gebruik. U kunt één Systainer 4 , één systainer 2 en twee Systainers 1 meenemen in de Build-Dog.

De werkbladen kunnen compact worden opgeklapt en aan de zijkanten worden opgehangen doormiddel van een haaksysteem. Het legbord is in een handomdraai te verstellen en te gebruiken als handvat.

Daarnaast is er een tilhulp- accessoire leverbaar om de Build-Dog eenvoudig in uw bedrijfswagen plaatsen.

Werkbank opstelling

De Build-Dog is op te bouwen als werkbank met een werkblad van 1170x552mm. De werkbladen, vervaardigd uit 22mm MDF, zijn voorzien van een gatenpatroon met gaten van Ø20mm, zodat er gebruik kan worden gemaakt van Walko-Tools en Festool accessoires om een werkstuk vast te klemmen.

Het handvat dat wordt gebruikt om de Build-Dog voort te trekken kan eenvoudig worden neergeklapt zodat er een legbord ontstaat voor uw gereedschappen. Ook dit legbord is voorzien van een gaten patroon zodat het gereedschap stabiel op het legbord kan worden geplaatst met de zaag of frees door een gat gestoken.

Build Dogwerkbankmobiele werkbankPromotion Care

Alle poten van de Build-Dog bevatten een sleuvensysteem waardoor er met accessoires diverse  functionaliteiten worden geboden.

Enkele voorbeelden

Plaatklemmen aan de lange zijde van de Build-Dog

Na twee (optionele) werksteunen op de gewenste hoogte in de sleuven van de zij-poten te plaatsen kan hierop een te bewerken plaat geplaatst worden. Deze kan dan gefixeerd worden met schroef of snelspan-klemmen welke in het aluminium sleufprofiel aan de zijkant van de tafel geschoven kunnen worden.

Werkstuk vastklemmen op werkblad

Door snelspanners in de gaten van het werkblad te plaatsen kunnen op een snelle manier uw werkstukken worden gefixeerd en verwijderd. Wanneer bijvoorbeeld de kopse kanten van een lat gefreesd of geschaafd moeten worden biedt deze klem uitkomst. Een must-have product voor jouw Build-Dog

Keukenkastje bewerken op ideale werkhoogte

Werkblad inclusief gemonteerde werkbladsteunen welke op elke gewenste hoogte in de schuine poten van de Buil-Dog gehaakt kunnen worden. Hierdoor kan er op eenvoudige  manier een ergonomisch juist werkniveau gecreëerd worden.  Zo ontstaat er bv. een ondersteuning voor het werken aan een keukenkastje op de gewenste hoogte.

Afkorten van een PVC buis op een stabiele ondergrond

Door twee werksteunen op de schuine profielen te plaatsen ontstaat er een stabiele ondersteuning voor het afkorten van bijvoorbeeld een PVC buis of balk. De werksteunen kunnen op elke gewenste hoogte geplaatst worden en nemen nauwelijks ruimte in beslag doordat ze ook in te klappen zijn. De ideale accessoire om bij je te hebben als de werktafel net te ver uitsteekt.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande formulier in.

0