Welke Transportainer past het beste bij uw wensen en hoe komt u tot de juiste keuze?

Transportainer staat voor een professioneel inrichtingsprogramma voor bedrijfswagens met veel gemak voor de gebruiker. De Transportainer is gebaseerd op het Systainer programma, de lichtgewicht opbergkisten van stootvast ABS-kunststof die zowel stapelbaar als koppelbaar zijn.
Wij bieden u met de Transportainer een flexibel systeem dat vervaardigd is van aluminium profiel. Aluminium geeft een enorme gewichtsbesparing, terwijl de profielvorm toch zorgt voor een stabiele constructie. De laden, gemonteerd in het frame, zijn uitgevoerd met telescoop- geleidingen. In deze, volledig uittrekbare, laden worden de systainers geplaatst waarin gereedschappen, aansluitmaterialen en losse onderdelen overzichtelijk worden opgeborgen.

Zodoende heeft iedereen zijn/haar eigen voorkeur en hebben wij drie mogelijkheden om tot de juiste conclusie te komen:

  • Een standaard modeltransportainer-3-koloms-6-ladensets-schap-voorraadbakken-630280

Dit zijn per merk, type en uitvoering bedrijfswagen een aantal complete inrichtingsvoorstellen waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Deze hebben allen een eigen bestelnummer en kunnen telefonisch of via deze site besteld worden door dit aan te geven op het contactformulier.

Klikt u op het logo van het merk van uw bus ziet u alle standaardmodellen verschijnen.

Zo krijgt u een overzicht van de vele mogelijkheden van het Transportainer-programma.

Maatwerkmocht hier geen passend voorstel bij staan:

  • Een Transportainer op maat

Bij maatwerk gaan wij uw specifieke wensen verwerken tot een voorstel.

Om e.e.a. te inventariseren kan het offerteformulier op deze website worden ingevuld. U kunt uw wensen ook via het contactformulier duidelijk maken of u kunt telefonisch contact opnemen om uw wensen te bespreken.

U ontvangt van ons per mail de maatwerk-offerte.

gaat u zelf timmeren:Inbouw

  • Een Inbouwmodule

Gaat u zelf timmeren en u wilt toch de functionaliteit van ons ladensysteem kunnen toepassen, dan is de Inbouwmodule wellicht een aanvulling op uw ontwerp. Deze inbouwunits kunnen via onze webshop of telefonisch besteld worden.

Uiteraard is het ook mogelijk dat een combinatie van bovenstaande opties tot het gewenste eind- resultaat kunnen leiden.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande formulier in.

0