Transportainer in Delft is zowel de leverancier als de producent van Transportainer bedrijfswageninrichting van eenvoudige inbouwmodules tot maatoplossingen Standaardmodellen - Transportainer Bedrijfswageninrichting

Standaardmodellen

Transportainer bedrijfswageninrichting staat voor een professioneel inrichtingsprogramma voor bedrijfswagens met veel gemak voor de gebruiker. De Transportainer is gebaseerd op het Systainer programma, de lichtgewicht opbergkisten van stootvast ABS-kunststof die zowel stapelbaar als koppelbaar zijn.
Wij bieden u met de Transportainer bedrijfswageninrichting een flexibel systeem dat vervaardigd is van aluminium profiel. Aluminium geeft een enorme gewichtsbesparing, terwijl de profielvorm toch zorgt voor een stabiele constructie. De laden, gemonteerd in het frame, zijn uitgevoerd met telescoop- geleidingen. In deze, volledig uittrekbare, laden worden de Festool systainers geplaatst waarin gereedschappen, aansluitmaterialen en losse onderdelen overzichtelijk worden opgeborgen.

Offerte Aanvragen

Ontvang een persoonlijke offerte binnen een oogwenk.

Merken Standaardmodellen

Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij een ruim assortiment standaard modellen ontworpen. Dit hebben we per merk en type bedrijfswagen gespecificeerd zodat u direct een keuze kunt maken.

transportainer-citroen
transportainer-ford
transportainer-iveco
transportainer-mercedes
transportainer-nissan
transportainer-opel
transportainer-peugeot
transportainer-fiat
transportainer-renault
transportainer-volkswagen

Liever zelf uw inrichting timmeren?

Wij bieden de oplossing voor het plaatsen van uw Festool Systainer koffers met onze inbouwmodules.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande formulier in.

0