Standaardmodellen

Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij een ruim assortiment standaard modellen ontworpen. Dit hebben we per merk en type bedrijfswagen gespecificeerd zodat u direct een keuze kunt maken. Bij de standaard modellen staan de artikelnummers vermeld. Mocht u de bijbehorende prijs willen weten, de verzendkosten of de inbouwkosten van een model of modellen, vult u dan het formulier op de pagina in voorzien van uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op  of mailen u de gewenste informatie.

Als u een uitvoering ziet waar u eigenlijk net iets aan gewijzigd wilt zien, geeft u dit dan aan. Wij kunnen deze specificatie verwerken in een aangepaste versie.

Transportainer

Transportainer bedrijfswageninrichting staat voor een professioneel inrichtingsprogramma voor bedrijfswagens met veel gemak voor de gebruiker. De Transportainer is gebaseerd op het Systainer programma, de lichtgewicht opbergkisten van stootvast ABS-kunststof die zowel stapelbaar als koppelbaar zijn.
Wij bieden u met de Transportainer bedrijfswageninrichting een flexibel systeem dat vervaardigd is van aluminium profiel. Aluminium geeft een enorme gewichtsbesparing, terwijl de profielvorm toch zorgt voor een stabiele constructie. De laden, gemonteerd in het frame, zijn uitgevoerd met telescoop- geleidingen. In deze, volledig uittrekbare, laden worden de Festool Systainers geplaatst waarin gereedschappen, aansluitmaterialen en losse onderdelen overzichtelijk worden opgeborgen.

transportainer-citroen
transportainer-ford
transportainer-iveco
transportainer-mercedes
transportainer-nissan
transportainer-opel
transportainer-peugeot
transportainer-renault
transportainer-fiat
transportainer-volkswagen
toyota
logo_man-custom

Offerte Aanvragen

Geen geschikt standaard model kunnen vinden? Ontvang een persoonlijke offerte binnen een oogwenk.

Liever zelf uw inrichting timmeren?

Wij bieden de oplossing voor het plaatsen van uw Systainer koffers met onze inbouwmodules.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande formulier in.

0