NIEUW!   Transportainer Workstation

NIEUW!   Transportainer Workstation

Transportainer Workstation………eerste hulp bij vakwerk!

Of u nu vloeren legt, keukens plaatst, installatiewerk verricht of badkamers plaatst, een werkbank in de buurt komt altíjd van pas. Als u met deze werkbank tegelijkertijd uw gereedschap meeneemt, én hij is mobiel, wordt het nóg beter.

Transportainer Workstation is zo’n super handige, no-nonsense werkbank die zowel in de werkplaats als op locatie voor veel gebruiksgemak zorgt. Gewoon een slim ontwerp voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.

De kenmerken op een rijtje

  • Stabiel
  • Robuust
  • Functioneel
  • Duurzaam
  • Ergonomisch
  • Mobiel
  • Lichtgewicht
  • Gunstig geprijsd

Uitvoering

Door voor het framewerk gebruik te maken van aluminium profiel, ontstaat een lichtgewicht constructie, met zeer robuuste eigenschappen. Deze constructie heeft zich al jarenlang bewezen bij toepassing in onze Transportainer Bedrijfswageninrichtingen.

Mobiel

Aan één zijde is de tafel uitgevoerd met wielen, de andere met stelvoeten. Door de tafel met behulp van het uitklapbare handvat op te tillen kan deze eenvoudig voortgetrokken worden. Door de positionering van de bokwielen is het tilgewicht minimaal.

Het werkblad is 53 cm breed en 118cm lang. En met een hoogte van 90cm is deze werkbank in de meeste bedrijfswagens te vervoeren.

Werkblad

Het werkblad is voorzien van het Festool gatenpatroon waardoor met behulp van schroefklemmen of snelspanners de meest uiteenlopende vormen kunnen worden opgespannen voor bewerking. Het werkblad kan bij slijtage worden uitgewisseld door een vervangingsplaat.

De werkhoogte van 90cm zorgt ervoor dat u altijd op een prettige, ergonomische hoogte de werkzaamheden kunt uitvoeren.

werkblad
tws_1_5.t-custom

Systainers

In het ladencompartiment zijn standaard  3 laden gemonteerd, waarin alle generaties Systainer-koffers en Euro-norm koffers van 30x40cm, geplaats kunnen worden. De laden zijn traploos in hoogte verstelbaar waardoor de indeling eenvoudig kan worden aangepast. Ook een lade erbij plaatsen is uiteraard mogelijk.

Stabiliteit

De Workstation is voorzien van twee stelvoeten waardoor ook op een onregelmatige ondergrond altijd een stabiele opstelling kan worden gemaakt. Door het rubber materiaal van deze voeten is de kans op verschuiving van de tafel bij bewerkingen al gering. Om te zorgen dat de werkbank écht niet meer verschuift, kunnen er 4 stuks stoppers, óók met rubber voet, worden uitgeklapt. Dit komt het werkgemak en uiteraard ook de veiligheid ten goede.

Specs

Afmetingen (lxb)

Werkhoogte

Gewicht

Maximale belasting

m

1180 x 532 mm

900 mm

32 kg

100 kg

Materialen

Onderstel

Werkblad

Onderblad

Beplating ladenkast

m

Aluminium

MDF 18mm

MDF 18mm

Kunststof grijs

Uitgevoerd met

2x Bokwiel ø125mm

2x Stelvoet rubber ø30mm

4x Stopper scharnierend

1x Handvat scharierend

3x Festool Lade Sys AZ

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande formulier in.

0